Kushtet dhe Privatësia - Albanian Lux

Header Ads

Kushtet dhe Privatësia

Kushtet dhe privatësia

Me anë të AlbLux ju ofrohet mundësia e blerjeve online në plaformat e shitjeve online më të njohura botërore. Si partner të  Aliexpress.com, ebay.com dhe etsy.com ju ofrojmë variacione të produkteve të tyre më të cilësuara.

Alblux nuk mban përgjegjësi për produktet që klienti i blen nga pala e tretë. Ju mund të kryeni porosinë dhe pas një kohe më të gjatë të merni mesazhin nga prodhuesi që ngjyra apo porosia që keni kërkuar nuk ndodhet e gatshme për dërgim, ose mungon ngjyra që keni zgjedhur ose për shkaqe të panjohura porosia nuk mund të realizohet.

Artijet e materialive kanë kohë të përafërt që e ka caktuar prodhuesi, në raste të fatkeqësive natyrore ose të motit të vështirë për tu realizuar transporti deri në vend, mund të ndodhin vonesa të paparashikuara. Ose edhe të refuzohet tërësisht dërgesa. Ajo nuk varet nga ne. Ne ju sigurojmë që paratë do të ju kthehen në llogarinë tuaj në rast se keni kompletuar pagesën.

Çdo e dhënë personale, dhe informacion personal i përdoruesve të AlbLux respektohet duke ruajtur privatësinë e plotë dhe sigurinë online 100% të garantuar.

Blerje të këndshme,

AlbLux.com
Albanian Luxury Fabrics | 2017. Powered by Blogger.