Blej Tani - Albanian Lux - Modern houtecouture Fabric

Header Ads

Blej Tani

Bleni në Albanian Lux - shpejt dhe sigurt

  • 1. Së pari e zgjidhni materialin per te cilin paguani.
  • 2. Klikoni butonin "Buy Now" nën foton e atij materiali
  • 3. Ju paraqitet dritarja ku do i shkruani të dhënat nga shteti i Kredit Kartelës (Visa/Master) normal me emrin, mbiemrin tuaj dhe adresën.
  • 4. Në fund klikoni "Agree & Pay" ose "Pay Now" dhe ne do ju dërgojmë vërtetim nëse pagesa u krye me sukses.

* Fjalët në thojza mund të jen në gjuhën që e përdorni telefonin tuaj, këtu i kemi shkruar në gj. angleze.
* Menjëher nisim materialin tuaj që porositët
*Nëse materiali juaj nuk ndodhet i rradhitur këtu, atëherë shkoni në fund të faqes dhe klikoni butonin DONATE, aty do shënoni çmimin që paguani dhe ne do pranojmë pagesën.

MOMENTALISHT LISTA ESHTE E ZBRAZET, PER POROSITE NGA DIASPORA DO  JUA DERGOJME LINKUN PER BLERJE ME MESAZH. Vetem na kontaktoni info@alblux.comMaterial 2019 - Porosia Për DIASPORË


Sasia


Material luksoz  


SasiaNUK NDODHET FUSTANI QE E BLENI KETU?
Atëherë shënojeni çmimin më poshtë dhe kryjeni pagesën për atë fustan që jeni dakorduar me përfaqësuesit tanë në instagram ose facebook: Klikoni butonin DONATE.


Albanian Luxury Fabrics | 2017. Powered by Blogger.